Over Klingelnberg-Klauss

Klingelnberg-Klauss is in 1951 begonnen met een klein team enthousiaste mensen in een woonhuis te Rotterdam. Direct al was duidelijk, dat men met het importeurschap van enkele gerenommeerde Duitse merken een goede zet had gedaan. Het bedrijf groeide voorspoedig uit tot een professionele leverancier van industriële productietechnieken. De filosofie van Klingelnberg-Klauss is het leveren van een complete oplossing voor de klant. Nu is Klingelnberg-Klauss een organisatie met ca. 30 medewerkers en sinds 2008 een onderdeel van de Optimat Group en maakt de firma een onderscheid in haar productgamma.

CLASSIC LINE

Handwerkmachines

INDUSTRIE LINE

Industriële machines

SOLID LINE

Machines voor het massief

SOFTWARE LINE

Ons software gamma

Kwaliteit

Klingelnberg-Klauss hecht veel belang aan kwaliteit en biedt in haar 3 productlijnen enkel hoogwaardige machines aan. Zowat het volledige gamma is van Duitse makelij.

Advies

Om u altijd een goede oplossing te kunnen bieden, hecht Klingelnberg-Klauss veel aandacht aan consultancy en neemt zij haar informatieve rol zeer au serieux. U kunt dan ook voortdurend te rade gaan bij de verkopers die allen eerst werkzaam waren in onze technische afdeling. Surf graag naar onze 'Agenda' en ontdek welke evenementen er gepland staan bij de welke Klingelnberg-Klauss u kan informeren.

Dienst-na-verkoop

Uiteraard hecht Klingelnberg-Klauss B.V. veel aandacht aan haar After sales. Via deze website kunt u deze afdeling leren kennen in de rubrieken “After sales”, “Showroom” en “Opleidingen”. Klingelnberg-Klauss kent 8 technici en 4 medewerkers op onze binnendienst After sales. In haar showroom heeft Klingelnberg-Klauss een aantal machines op voorraad staan. U kan er op afspraak terecht voor een demo. Met ons opleidingscentrum bieden wij niet alleen scholingen aan voor nieuwe machines, maar kan u permanent op cursus komen voor softwareprogramma’s, CNC, opdeelzagen en kantenaanlijmmachines.

Via deze website proberen wij u een beeld te schetsen van ons bedrijf en onze producten. Vindt u niet direct een antwoord of oplossing op hetgeen u zoekt, twijfel dan niet om ons te contacteren.